9N (comunicat per la llibertat)

Comunicat davant el nou rumb del proces sobiranista català:
Aquests últims dies hem assistit a una sèrie de declaracions dels partits pro consulta ( CIU,ERC,ICV i CUP ) que han posat de manifest el trencament de la unitat política catalanista. Davant aquest fet la societat civil i les organitzacions que treballen en favor del procés des de fora del Parlament( ANC i OMMIUM ) emplacen als partits a recuperar la unitat i als ciutadans a votar el dia 9 de Novembre.
Si la consulta no és oficial no és per culpa nostra sinó per la poca maduresa democràtica instal·lada al govern central. Si estiguéssim al Regne Unit els catalans podríem haver decidit en total pau, serenor i democràcia el nostre futur. Però a l`estat espanyol això no és possible. El president Mas no tenia cap problema en acceptar tot tipus d’insults, denúncies, i fins i tot a afrontar possibles problemes legals. Però el que no podia fer
  com a president era involucrar a terceres persones ( funcionaris, interventors……. ) .
El 9N tenim cita amb les urnes. No voliem votar SI o SI, doncs ho farem però no podem fer el ridícul. Si només anem a votar 1.000.000 de persones el PP donarà per mort el procés i la comunitat internacional perdrà interès. Pel bé del país, pel futur i tot i no ser vinculant hem de ser molts. Es tracta de dedicar potser 30 minuts de la nostra vida i introduir una papereta dins una urna . Res serà igual si votem 3.000.000 de catalans, de la mateixa manera que res serà igual si ho fem un 22%. A Madrid tremolen i a la UE ens miren. El 9 N votarem SI o SI. Fem —ho pels que ho voldrien veure i no podran pero sobretot per nosaltres i les generacions futures. Nosaltres decidim.
PASSA AIXÒ A TOTS ELS CONTACTES QUE TINGUIS. LES XARXES SOCIALS REPRESENTEN LA REVOLUCIÓ A MOLTS INDRETS DEL MÓN.

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s